بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 17
همایون سلحشور فرد، کارشناس ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت
جنایات یک و نیم ساله اخیر رژیم غاصب صهیونیستی در نوار غزه بسیاری از مسلمانان و مردم آزاده جهان را بیش از پیش بر لزوم تحریم کالاهای این رژیم جعلی واقف کرد و کمپین هایی در این خصوص نیز در فضاهای واقعی و مجازی به راه افتاد؛ اما باید بدانیم که واجبتر از تحریم کالاهای صهیونیستی، تحریم سبک زندگی آمریکایی است.
سبک زندگی آمریکایی عامل بسیاری از بیماری های جسمی و روحی و روانی است که در نهایت موجب ایجاد یه جامعه بیمار و وابسته به نظام سلطه می شود.
هنری کیسینجر، سیاستمدار یهودی ایالات متحده آمریکا گفته بود: «برای حکومت بر مردم، غذا و دارو را در اختیار بگیرید» (1).
«سبک زندگی آمریکایی، عامل افزایش بیماریهاست؛ از موقعی که سبک زندگی ما سبک زندگی غربی و آمریکایی شده این بیماری ها در جامعه ما افزایش پیدا کرده است؛ راه درمان این بیماری ها هم نه افزایش ICU و CCU و اورژانس و تخت بیمارستانی است نه افزایش امکانات و تجهیزات پزشکی؛ راه حل عبارت است از اصلاح سبک زندگی و تغییر مدل زندگی ما از سبک زندگی آمریکایی به سبک زندگی اسلامی ... امروز مصرف فست فود در جامعه خیلی زیاد شده است و هر کوچه و خیابانی چند تا مغازه فست فود می بینید و مصرف سرانه نوشابه نیز در کشور ما بیداد می کند. این ها چیزهایی است که الان خود غربی ها هم به این نتیجه رسیده اند اشتباه بوده است؛ خودشان هم الان به دلیل این سبک زندگی که ایجاد کرده اند، گرفتار این بیماری ها هستند » (2).
مقام معظم رهبری چند سال پیش طی سخنانی درباره سبک زندگی و پیشرفت ایرانی اسلامی فرمودند: «بعضی از کشورها مقلدند؛ از غرب، از سازندگان تمدن مادی یک چیزی را گرفتهاند، زندگی خودشان را بر اساس آن شکل دادهاند. بله، اینها ممکن است به یک پیشرفتهائی هم برسند، به یک پیشرفتهای صوری و سطحی هم میرسند، اما مقلدند؛ اینها تمدنساز نیستند، اینها بیریشه و آسیبپذیرند؛ اگر چنانچه یک طوفانی به وجود بیاید، اینها از بین خواهند رفت؛ چون ریشهدار نیستند. علاوه بر اینکه کار آنها تقلید است و تقلید پدرشان را در میآورد، برخی از منافع تمدن مادی غرب گیرشان میآید و بسیاریاش گیرشان نمیآید، اما همهی زیانهای آنها گیرشان میآید». (3)
ایشان در سال جاری نیز به مناسبت هفته بسیج فرمودند: «این پدیده (تشکیل بسیج مستضعفین) یک پدیدهی تقلیدی نبود، گرتهبرداری نبود؛ از فرهنگ ملّی خودمان و از تاریخ ما این پدیده جوشید. این اوّلین حرف ما است؛ نتیجهی این حرف هم این است که این پدیده چون اصیل است، ماندنی است؛ این پدیده ازبینرفتنی نیست. ثابت است، ماندنی است، چون ریشهدار است؛ مربوط به خود این ملّت، این تاریخ و این هویّت ملّی و ایرانی است» (4).
سخنان ایشان به معنی است که ورزش بومیِ زورخانهایِ خودمان با همه آثار مثبت آن برای سلامتی و توأم با آداب اخلاقی و پهلوانی را رها نکنید بروید ورزش سخیف زیبایی اندام با همه عوارض اخلاقی و جوانب خطرناک آن برای سلامتی را از تمدن غرب گرتهبرداری کنید و به نام بدنسازی به جوانان و نوجوانان غالب کنید!؛ کما اینکه در جایی دیگر خاطرنشان کردند «این برنامهى ورزش محلى یقیناً بر بسیارى از کارهاى تقلیدى ترجیح دارد». (5)
یعنی نوشابه میخواهید درست کنید، انواع عرقیات گیاهی بومیِ باارزش و باخاصیتهای فراوان برای سلامتی را رها نکنید بروید از فرمول کوکالا و پپسی و ... تقلید و گرتهبرداری کنید و ترکیبی بیخاصیت و پرضرر با عناوین مختلف ـ از جمله نام مقدس زمزم - به ملّت بنوشانید و آمار ابتلای به بیماریهای ناتوانکنندهای همچون دیابت و پوکی استخوان را به دست خود ارتقا دهید!
یعنی در صنایع غذایی، داروسازی، گایدلاین و پروتکل نویسی، تحقیقات سلامت و ... صرفا مترجم و در پی تقلید و گرتهبرداری نباشید و آنچه را که اجانب میگویند وحی منزل تلقی نکنید.
سبک زندگی غلط و بیماری زای غربی را باید اصلاح کنیم، نه این که برویم مثل آنها نوشابه پُرضرر تولید، مصرف و تبلیغ کنیم!
لاتُطِعِ الْکافِرِینَ به معنی این نیست که کوکاکولا نخورید، زمزم بخورید؛ بلکه یعنی مثل آنها نوشابه نخورید، مثل آنها نوشابه پُرضرر تولید، مصرف و تبلیغ نکنید.
چندی قبل در برنامه صف اول شبکه خبر گزارشی از دستاوردهای یک نهاد انقلابی به چشمم خورد که در آن با افتخار به خودکفایی در تولید ماده اولیه نوشابههای گازدار اشاره شده بود (6).
کنجکاو شدم و با قدری جستجو، دیدم در سایت رسمی این نهاد انقلابی هم با ذکر تاریخچهای از ابداع نوشیدنیهای گازدار توسط اروپاییها و آمریکاییها، به فرموله کردن عصاره پپسی به منظور رهایی از وابستگی خارجی اشاره شده و به برندسازی موفق نوشابههای گازدار در داخل کشور افتخار شده است (7).
احسنت به شما که در گرتهبرداری از نوشابههای اجنبی موفق عمل کردید تا نیاز به واردات ماده اولیه این قبیل محصولات تحت لیسانس کشورهای خارجی نباشد.
اما در چه چیز کشورمان را خودکفا کردید و به چه قیمت؟ در خط تولید بیماریهای مزمن و ناتوانکنندهای همچون دیابت، پوکی استخوان، فشار خون و ...؟!
آیا میدانید در همین سالی که با رکورد تاریخی تولید 80 میلیون لیتر نوشابه گازدار مواجه بودیم و به چنین دستاوردی افتخار کردیم (8)، متفورمین پرفروشترین دارو برای درمان که نه، تسکین بیماران دیابتی بوده است؟ (9).
تکیه بر توان داخلی به این معنی نیست که هر کوفت و زهرماری که اجنبیها تولید میکنند و به واسطه استعمال ترفندهای شیطانی در صنایع غذایی، ذائقه مردم را اعتیادگونه به آن وابسته میکنند، شما مشابه همان را بدون توجه به عوارض آن برای سلامتی، در داخل کشور تولید کنید.
تا به حال شده برای تولید انبوه، ذائقهسازی و ترغیب به مصرف نعمتهای خداداد طبیعی و ثروتهای ملّی پرفایده و کمضرر داخلی فکری کنید؟! یا در نهایت ثروتهای طبیعی را هم در همان قالب و ترکیبات مضر میچپانید (نظیر افزودن اسانس عرقیات گیاهی به نوشابههای گازدار)؟!
بنابراین طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، ما نباید در همه چیز ـ از جمله در صنایع غذایی ـ از بیگانه گرتهبرداری کنیم، چرا که با ابزار تمدن غرب نمی شود ساز و کار سبک زندگی را در جامعه اسلامی رقم زد.
فَلَا تُطِعِ الکَافِرِینَ وَجَاهِدهُم بِهِ جِهَاداً کَبِیراً (10). جهاد کبیر در تبعیت از این فرمان الهی فقط شامل تحریم کالاهای صهیونیستی نمی شود بلکه باید در سبک زندگی، ورزش، معماری، صنایع غذایی و ... نیز با وجود داشته های برتر خودی، از ساز و کارهای کفار تبعیت نکرد.
پی نوشت ها:
1. سند NSSM200 امنیت ملی آمریکا در سال 1974 برای کنترل جمعیت جهان و استفاده از ابزار غذا را در این کلیپ ببینید.
2. سخنرانی سید سعید اسماعیلی صابر، متخصص طب ایرانی، 13 آبان ماه 1396 در مسجد دانشگاه شاهد با موضوع سلامت و استکبارستیزی
3. بیانات در دیدار با جوانان استان خراسان شمالی ، 23 مهر ماه 1391
4. بیانات در حسینیه امام خمینی (ره) به مناسبت هفته بسیج، 5 آذر ماه 1403
5. بیانات در جمع بسیجیان استان خراسان شمالی، 24 مهر ماه 1391
7. سایت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با عنوان «برندی موفق در صنعت نوشابه سازی»
8. ثبت فروش 80 میلیون لیتر نوشابه در یک ماه (مرداد ماه سال 1403) و همچنین اعلام خبر رکورد فروش زمزم در آخر پاییز 1403 طبق اعلام سایت شرکت زمزم
10. سوره فرقان، آیه 52
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
بایگانی
اشتراک