سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 368504

  بازدید امروز : 17

  بازدید دیروز : 92

درباره سلامتی

 
هرگاه مرد با ایمان برادر خود را خشمگین ساخت ، میان خود و او جدائى انداخت . [ گویند : حشمه و أحشمه ، چون او را بخشم آورد . و گفته‏اند شرمگین شدن و خشم آوردن را براى او خواست . و آن گاه جدائى اوست ] . [ و اکنون هنگام آن است که گزیده‏هاى سخن امیر مؤمنان علیه السّلام را پایان دهیم ، حالى که خداى سبحان را بر این منّت که نهاد و توفیقى که به ما داد سپاس مى‏گوییم . که آنچه پراکنده بود فراهم کردیم و آنچه دور مى‏نمود نزدیک آوردیم . و چنانکه در آغاز بر عهده نهادیم بر آنیم که برگهاى سفید در پایان هر باب بنهیم تا آنچه از دست شده و به دست آریم در آن برگها بگذاریم . و بود که سخنى پوشیده آشکار شود و از آن پس که دور مینمود به دست آید . و توفیق ما جز با خدا نیست . بر او توکل کردیم و او ما را بسنده و نیکوکار گزار است . و این در رجب سال چهار صد از هجرت است و درود بر سید ما محمد خاتم پیمبران و هدایت کننده به بهترین راه و بر آل پاک و یاران او باد که ستارگان یقین‏اند . ] [نهج البلاغه]
 
نویسنده: همایون سلحشور فرد ::: دوشنبه 96/7/24::: ساعت 4:26 عصر

توضیحات و هشدار یک متخصص طب سنّتی درباره انکار «طب اسلامی»+صوت

دکتر سیدسعید اسماعیلی صابر، مدیر گروه طب سنّتی دانشگاه شاهد

 زمان و مکان سخنرانی: 15 مهر ماه 1396- مهدیه دانشگاه

احتمالاً دوستان در این بحث های فضای مجازی به یک مطلبی برخورد کردند درباره دعوای کلمه «طب اسلامی» که هست یا نیست؟! 

موضوع خیلی مفصّلی است اما من در حد چند جمله خلاصه اش می کنم:

اولاً این که عده ای سوءاستفاده می کنند، همیشه از چیزهای خوب خیلی ها سوءاستفاده می کنند؛ امّا این موضوع نباید منجر به این بشود که ما یک اصلی را به خاطر سوءاستفاده افراد، از بین ببریم.

ممکن است کسانی به نام «طبّ اسلامی» کارهایی بکنند که نه ربطی به طب دارد و نه به اسلام! خود من هم نمونه هایی را دیدم که مثلاً شخصی گفته است «اگر گوش شما سوت می کشد، جن داخل آن رفته، فلان ماده را در داخل گوش خود بریز تا جن بیرون بیاید و دیگر سوت نکشد»!

این ربطی به اسلام و طب ندارد؛ ما در این زمینه نه آیه داریم و نه روایاتی در این زمینه وارد شده است.

اما اینکه یک عدّه ای حتی بعضی از مسؤولین وزارتی بیایند بگویند که ما اصلاً مقوله ای به نام «طب اسلامی» نداریم و یک عده ای دیگر - اعم از حوزوی و غیر حوزوی- تلاش کنند که این حرف را تئوریزه بکنند، این اتفاق خطرناکی است !

خُب بعضی از آقایان نشستند و کتاب هم نوشتند، بعضی از کتاب ها هم خیلی بد بود؛ نمی خواهم اسم بیاورم اما از یک مرکز مهمّی، مدیر گروه قرآن و حدیثش کتاب بیرون داده است که داخلش نوشته «علم پیغمبر به این مسائل نمی رسید، پیغمبر دانش پزشکی نداشته و اساساً مردم در امور دنیوی از پیامبر اعلم هستند» !

این خیلی بد است!؛ فعلاً تذکر یواشکی و محرمانه دادیم به آن ها، امّا اگر اصلاح نکردند رسانه ای می کنیم. 

ما می گوییم ولو اینکه فلان حدیث بررسی نشده باشد، خُب بررسی کنید!

 هزار و چهارصد سال حدیث در اختیار داشتید، خُب بررسی می کردید، اگر هم بررسی نکردید کوتاهی کردید و اگر هم بررسی کردید به ما بگویید که کار داریم با این ها.

 مردم سلامتشان مشکل دارد، مردم از نظر سلامت به شرایط موجود راضی نیستند، هزینه های گزاف پرداخت می کنند، امّا سلامتی شان هم تأمین نمی شود.

 عرض بنده این است که اگر ما یک روایت از پیامبر یا امامان معصوم(صلوات الله علیهم اجمعین) داشته باشیم و مطمئن باشیم از آنان صادر شده، این را باید روی چشممان بگذاریم و از آن استفاده کنیم .

دریافت فایل صوتی